RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samferdsels- departementet har ikke stengt Teletopia

Sist oppdatert:
Samferdselsdepartementet avviser at de har stengt Teletopias SMS-tjeneste
- Samferdselsdepartementet har ennå ikke avgjort en klage fra Telenor Mobil over Post- og teletilsynets tidligere vedtak om prisvilkårene for å gi teleselskapet Teletopia tilgang til Telenor Mobils mobiltelfonnett. Det er derfor ennå ikke avgjort hvilken pris Teletopia skal betale for å ha tilgang til Telenor Mobils nett, og Samferdselsdepartementet har ikke "stengt" Teletopias SMS-tjeneste.

Dette sier samferdselsminister Torild Skogsholm i forbindelse med at Teletopia i dag har gått ut i mediene med påstander om at Samferdselsdepartementet har bedt Telenor om å stanse Teletopias tilbud om SMS-meldinger.

Departementet sier at de i dag har gjort vedtak om såkalt "utsatt iverksetting" inntil denne klagen er avgjort. Det betyr at Post- og teletilsynets vedtak om prisen for tilgang til Telenor Mobils nett ikke skal iverksettes før Samferdselsdepartementet har behandlet klagen fra Telenor Mobil.

At Teletopia i dag selv har stengt sin SMS-tjeneste har sammenheng med at selskapet ikke aksepterer den prisen Telenor Mobil krever for å gi Teletopia tilgang til Telenors mobilnett, het der i en melding fra samferdselsminister Torild Skogsholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere