Gå til sidens hovedinnhold

"Samfunnsengasjerte" studenter

Studentdrevne "Samfunnet" er det desidert mest populære utestedet for studenter på haugen. Lokalavisen møtte tre HiO-studenter med hvert sitt syn på studentlivet på Haugen.

Bislett: Midt i hjertet av St. Hanshaugen ligger Høgskolen i Oslo. Et mekka for høyere utdanning og en maurtue for vrimlende studentliv.

For få dager siden åpnet dørene for et nytt skoleår, og forventningsfulle entret nye studentspirer den ovale inngangsporten.

Den nye studenten:

Kevin Vågenes forlot for få dager siden Bergen til fordel for studier i hovedstaden.
Jeg ville studere teaterkommunikasjon, og siden Bergen ikke har et eget bachelor-program innen dette, var det bare å flytte!
Den ferske studenten gleder seg til skoleåret.
Oslo har mye å by på både når det gjelder studentliv, teater og musikk. Gleder meg til å komme i gang, smiler han.

Revisorstudenten:

Iman Winkelman starter på sitt tredje år på revisorstudiet.
Her pleier det å være fullt liv, spesielt rundt fadderukene som har sitt rykte med god grunn. Ellers henger mange på Evergreen for en billig halvliter eller to mens i helgene blir det fort sentrum til fordel for campus.
Hva synes du om "Samfunnet"?
Har selv vært en del der. Det er et naturlig samlingspunkt hvor studenter fra hele byen møtes.
Tror de fleste synes ukedagene er ok til å henge med medstudenter, mens helgene er fri og da trekker man mot byen for å møte andre venner.
Winkelman ser frem til semesterstarten:
Det pleier alltid å være mye liv. En super start på semesteret, legger revisorstudenten til.

Den engasjerte studenten:

Leder i Studentparlamentet på HiO, Vegard Johan Jæger
Det mest populære utestedet her i området har de siste årene vært "Samfunnet", uten tvil. Her er det så populært, at er du her etter klokka ti må du belage deg på å stå en stund i kø, utbryter Jæger.
De siste årene har klientellet båret preg av studenter fra andre skoler enn HiO. Dette har man nå tenkt å forandre, legger han til.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft