RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samler kreftene mot Telio

Sist oppdatert:
De to IP-telefoni-selskapene IP24 og Briiz har nå blitt enige om å fusjonere, og sammen blir de Telios største utfordrer i det norske markedet for IP-telefoni
Det nye selskapet som vil få navnet Briiz24 vil satse på å levere IP-telefoni til markedets laveste priser.

- Vi er nå godt rustet til å vinne kampen om IP-telefoni kundene i tiden fremover. Etter fusjonen vil ha positiv drift i selskapet, en god kundebase og omfattende teknisk kompetanse, sier daglig leder Arne Aarnes i Briiz AS i en kommentar.

Briiz er det overtagende selskap. En ubeskjeden Aarnes mener at det fusjonerte selskapet vil være Norges mest attraktive investeringsobjekt innen telecombransjen,.

Det fusjonerte selskapet vil nå ekspandere i Europa og har planer om samarbeidspartnere i denne satsningen.

En ny markedskampanje for Briiz24 skal lanseres både på tv, radio og internett. Det nye selskapet vil ha over 30 ansatte.

- Jeg er svært glad for at vi har funnet sammen med Briiz, og jeg mener dette er en viktig milepæl i det norske IP-markedet. Både kunder og ansatte vil oppleve dette som svært positivt, sier adm. dir. Arne Evensen i IP24

Briiz24 vil selges gjennom Expert-kjeden, og via internett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere