Samler kroppskunsten

Verdens største samling av kroppskunst finner du i London denne høsten.

10.07.06 09:55

(SIDE2): Verdens største tatoveringsmesse finner du i Old Truman Brewery. Her skal London Tattoo Convention 2006 avholdes mellom 6. og 8. oktober, skriver Din London Guide.

Se bildene her.

Har du interesse for tatoveringer eller bare er nysgjerrig på hva slags tatoveringer som finnes er dette messen for deg.

Flerkulturelt

På bakgrunn av at London er en flerkulturell by er dette på mange måter et ideelt sted å arrangere en tatoveringsmesse, rett og slett fordi de mange ulike kulturene gjennspeiler de forskjellige eksotiske og unike tatoveringene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ideen med å organisere en tatoveringsmesse i London stammer fra ønsket om å gi en hyllest til den generelle britiske tatoveringskunsten, som har sitt opphav helt tilbake fra middelalderen.

Tatoveringskunsten ble i sin tid importert fra Polynesia av eventyrere, oppdagere og seilere, og ble først akseptert som kunst i Storbritannia og Irland.

Grunnen til at tatoveringer raskt ble akseptert og populære var fordi de hadde evnene til å engasjere mennesker i alle aldre og fra ulik sosial bakgrunn.

Populære Brick Lane

Rundt 150 artister vil vise frem sine kunster under årets messe og det er ventet over 15.000 besøkende. Arrangementet holdes i ærverdige Old Truman Brewery som ble bygget i 1724 og som ligger sentralt i populære Brick Lane, kun fem minutters gange fra Liverpool Street.

Les mer om arrangementet her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.