*Nettavisen* Nyheter.

Sammen om miljøet

VALLHALL (vif.no): Vålerenga og generalsponsor Hafslund har felles fokus på miljøsaken. Som et symbol på samarbeidet har Hafslund gitt Vålerenga en el-bil som blir synlig i Oslos gater i tiden som kommer. Nå utfordres partnere, leverandører og supportere til et fells løft for miljøet. Se innslag på VIF TV.

22.05.08 15:17

- Vi utfordrer Vålerenga til å bli med oss på et langsiktig arbeid for et bedre miljø. Det er en utfordring som både små og store aktører må ta på alvor. Vi har en lang vei å gå i miljøsaken, men sammen skal vi forsøke å gjøre den veien kortest mulig, sier konsernsjef i Hafslund, Christian Berg, til vif.no.

- Vålerenga har gjennom flere år vist et stort samfunnsengasjement og det er viktig at vi utfordrer hverandre for å skape et bedre miljø.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Vålerenga tar Hafslunds utfordring på strak arm.

- Vålerenga ønsker å ta miljøsaken på alvor. All aktivitet har et miljøfotavtrykk og vi i Vålerenga har bestemt oss for å ta ansvar der vi har muligheten, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif.no.

- Fotball har lært oss at vi blir flinke til det vi trener på, slik skal vi håndtere våre miljøutfordringer også. Vi skal forsøke å påvirke spillere, foreldre og ansatte i og rundt Vålerenga i forhold til hvilket ansvar den enkelte tar for et bedre miljø. Med Hafslund på laget og støtte fra Bellona skal vi også utfordre våre partnere, leverandører og supportere til å bli med på satsingen.

Sammen med støttespillerne Hafslund og Bellona skal klubben nå definere hva slags miljøprogram som skal gjelde for Vålerenga Fotball. Som et symbol på miljøsatsingen har Hafslund gitt en el-bil til Vålerenga.

- Bilen skal brukes så mye som mulig av Vålerengas administrasjon og ansatte og blir sikkert synlig i bybildet. Vi ønsker at alle som er involvert i klubbens skal ha et bevisst forhold til miljøet. Vårt motto er: Hvis vi i sammen bidrar blir dette bra!

Se innslag på VIF TV.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag