RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 3/Simple Liffe

Sammen på TV - uten ett ord

Sist oppdatert:
De snakker ikke med hverandre, men Paris Hilton og Nicole Richie skal fortsette å lage TV sammen.

(SIDE2): USAs svar på Tuppen og Lillemor, Paris Hilton og Nicole Richie, skal spille inn sesong 4 av «Simple Life» sammen.

Problemet er bare at de to ikke er på talefot.

I april uttalte Paris at «det er ingen hemmelighet at Nicole og jeg ikke er venner lenger. Nicole vet hva hun gjorde, og det er alt jeg vil si om saken».

Paris har ivrig for å erstatte eks-venninnen med Rod Stewarts datter Kimberly (25), som hun har et godt forhold til, men hun ville ikke.

Nå melder TV-kanalen Fox at de har benyttet seg av opsjonen med begge kranglefantene. Dermed er det duket for en fjerde sesong med realityserien der jentene biler på kryss og tvers i USA.

De er uklart hva innholdet blir denne gangen. I mai sa Paris Hilton at Hawaii kunne bli neste stoppsted, fordi Fox ville «gjøre showet mer sexy».

Underholdningssjef i Fox, Peter Liguori, sier til AP at giftermål er et hett tema. Både Paris Hilton og Nicole Richie er forlovet.

Hilton skal gifte seg med den greske millionærarvingen Paris Latsis og Richie med dj-en Adam Goldstein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere