*Nettavisen* Nyheter.

Sammenbrudd på scenen

FORMER: Jessica fokuserer på at kvinnelige former er noe positivt etter all kritikken hun har fått den siste tiden. Foto: (foto:Splash)

Fansen frykter for Jessica Simpsons helse etter tårevåt opptreden.

07.02.09 11:17

(SIDE 2): Den blonde sangerinnen har den senere tiden vært utsatt for massiv kritikk etter å ha lagt på seg noen kilo. Nå ser det ut til at oppstyret omkring kroppsstørrelse har tatt knekken på selvtilliten til Jessica Simpson. Under en opptreden i Michigan, USA, klarte hun ikke å holde tårene tilbake, melder Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Husket ikke tekstene
- Det er dager hvor jeg bare skulle ønske jeg kunne gå av scenen. I dag er en av de dagene, innrømmet Simpson fra scenen til et forvirret publikum.

Det var en jobb som oppvarmer for countrybandet Rascal Flatts som fikk begeret til å renne over for Jessica. Hennes usammenhengende og bisarre oppførsel sjokkerte publikum.

- Hun slåss mot tårene og klarte ikke å huske tekstene, forteller konsertdeltaker og lokal anmelder John Gonzalez.

Gonzales sier videre at Jessica deretter mumlet seg gjennom de 38 minuttene opptredenen varte før hun gråtende forlot scenen.

Bekymrede fans
Simpson måtte klare seg uten støtten fra kjæresten, Dallas Cowboys quarterback Tony Romo, og fortalte åpent at hun følte seg sårbar.

Fansen er nå bekymret for den psykiske helsen til sangerinnen. Mange har reagert på måten Jessica har blitt behandlet i pressen. Også kjendiser som Carmen Electra og Kim Kardashian har uttrykt avsky over kritikken blondinen har blitt utsatt for.

LES MER HER: - Slutt å mobbe Jessica!

LES OGSÅ:Kardashian: - Simpson er hot!

Carmen Electra mener at blondinen ser fantastisk ut selv med en litt fyldigere figur, og fansen er enig.

Nå håper alle at Jessica Simpson klarer å glemme de ondskapsfulle bemerkningene slik at selvtilliten kommer tilbake.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag