RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samsung med designbombe

Samsung lanserer nå en ny mp3-spiller som både er lekker og svært praktisk.

Apple har mp3-spillermarkedet i sin hule hule hånd, men Samsung har det siste året gjort seg bemerket med flere spennende modeller.

Mp3 med Bluetooth
Selskapet gjør seg nå ikke mindre attraktiv med sin nye designbombe T9B, som også ifølge Samsung er verdens første mp3-spiller med integrert Bluetooth.

Med Bluetooth kan spilleren benytte trådløse stereohodesett, og kan kobles til mobiltelefonen. Dermed kan du høre på musikk fra mp3-spilleren din, og hvis det ringer så vil samtalene slå inn. Dermed blir spilleren en motvekt til de stadig mer avanserte mp3-funksjonene på mobiltelefoner.

Det skal også være mulig å ringe direkte fra spilleren og lese SMS-meldinger.

7 timer med video
Spilleren har fargedisplay, og kan vide både bilder og video. Spilleren 1,8 tommers skjerm kan gi deg videounderholdning i opp til syv timer, eller du kan kose deg med musikk i 30 timer – og spilleren kan både sende og motta filmer, bilder og musikk gjennom Bluetooth-tilkoblingen med andre enheter.

Spilleren skal allerede være i butikken. Utgaven med én gigabyte koster veiledende 1199 kroner, mens utgavene med to og fire gigabyte enda ikke har klar pris. Hvis du ikke vil ha Bluetooth-funksjonaliteten er spilleren en hundrelapp billigere.

Liten Nano-konkurrent
Selskapet lanserer også en annen mp3-spiller i dag, K3. Dette er en spiller som går rett i strupen på iPod Nano, og leveres i spesielle farger. Spilleren leveres med minnekapasitet på 1-8 gigabyte, og har et trykkfølsomt display.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere