RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandberg: - Ingen sterk konflikt med Siv

Oslo (NTB): - Jeg føler ikke selv at det har vært en sterk konflikt mellom meg og Siv Jensen. Men det ville vært unaturlig at vi gjennom 16 år ikke har vært uenige, sier Per Sandberg i forbindelse med utgivelsen av sin bok «Mot min vilje».

Sandberg sier at de to har jobbet tett sammen i mange år og at partiet består av sterke tillitsvalgte og folkevalgte som har klare og egne meninger.

- Det ville vært unormalt om vi ikke hadde konflikter, sier Sandberg.

Den tidligere nestlederen i Fremskrittspartiet sier at han i boken trekker fram episoder som veier tyngre i forhold til konfliktene enn de vanlige politiske diskusjonene.

- Jeg prøver å trekke en linje fra 2008 og fram til nå. I 2008 slo finanskrisen til og førte til at Frp fikk større motgang enn før. Vi klarte oss bra fram til 2009 og fikk et fantastisk valgresultat før vi gikk på larveføtter og fikk en smell i 2011.

- Det var mange saker da som gjorde at Frp-politikere ikke turde å uttale seg, og partiet mistet de nisjerollen vi alltid har hatt, å snakke åpent og ærlig og ta vare på ombudsrollen, fastslår han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere