RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandberg: - Lysår mellom Frp og Venstre

Frp-nestleder Per Sandberg sier Venstres budsjettforslag om skatteskjerpelser på bil og drivstoff gjør at avstanden til Frp nå må måles i lysår.
Frp-nestleder Per Sandberg sier Venstres budsjettforslag om skatteskjerpelser på bil og drivstoff gjør at avstanden til Frp nå må måles i lysår. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Frp-nestleder Per Sandberg sier Venstres budsjettforslag om skatteskjerpelser på bil og drivstoff gjør at avstanden til Frp nå må måles i lysår.

Frp-nestlederen har tidligere slått fast at det er helt avgjørende for partiet å vinne igjennom med sine avgiftsreduksjoner. Nå skal Frp i budsjettforhandlinger med Venstre, med et svært så ulikt utgangspunkt i avgiftspolitikken.

- Avstanden mellom oss og Venstre er på mange mil eller lysår, sier Per Sandberg til Dagens Næringsliv etter å ha lest budsjettforslaget til Venstre med blant annet en sterk økning av bil- og drivstoffavgifter.

Han understreker at det alternative budsjettet ikke legges fram i forhandlingene som starter tirsdag.

- Dette er slik Venstre ville styrt landet dersom de hadde 51 prosent av velgerne. Venstre og KrF vil komme med en kravliste til regjeringspartiene, men ikke hele budsjettforslaget sitt, sier Sandberg.

Sandberg sitter i Frps referansegruppe som fortløpende skal støtte Frp og Høyres forhandlere under budsjettforhandlingene. Frp-nestlederen ønsker ikke å gi noen vurdering av hvordan han tror forhandlingene vil gå.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere