Gå til sidens hovedinnhold

Sandnes-ordfører: - Terroren har kommet tett på oss

Oslo (NTB): - Vi føler en stor tristhet over budskapet om at Victor Sneberg er bekreftet drept, sier ordfører i Sandnes kommune, Stanley Wirak.

Torsdag ettermiddag ble Statoils landsjef i Algerie, Victor Sneberg (56), som den siste av fem nordmenn, bekreftet drept etter terrorangrepet på gassanlegget In Aménas i Algerie 16. januar.

Sneberg var hjemmehørende i Sandnes kommune i Rogaland. Ordfører i kommunen, Stanley Wirak, sier folk i kommunen er preget av hendelsen.

- Vi bor så nær oljeindustrien, og med dette har ondskapen og terroren kommet så tett på oss. Vi føler en veldig stor tristhet over dødsbudskapet i dag, sier Wirak til NTB.

Identifiseringen av Sneberg tok hele 15 dager. Wirak sier han tror den lange tiden med uvisshet har vært en ekstra belastning for de berørte.

- Etter hvert som dagene har gått, og med de signalene de har fått fra Statoil, så har de nok ventet seg et slikt trist budskap. Samtidig, så lenge man ikke vet, vil man alltid føle på usikkerhet og et lite håp, sier Wirak. (©NTB)

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album