RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandra Kim tilbake

Foto: Petter Nord
Sist oppdatert:
Sandra Kim er tilbake i Bergen 20 år etter. Hun er i Bergen for å fremføre ”J`aime la vie” i Grieghallen som hun gjorde i 1986

- Det er veldig emosjonelt. Jeg husker ingenting. Jeg var bare 13 år, sa Sandra Kim da hun landet på Flesland klokken 1430 i dag.

Etter hvert vil vel minnene komme tilbake.

Forrige gang hun stod på scene i Grieghallen var hun 13 år. Den gang ble hun stemt til topps i Grand Prix finalen, og gikk videre til å selge 1,4 millioner eksemplarer av vinnerlåten. Siden har det blitt syv plateutgivelser, og programlederjobb i RTL.

På lørdag arrangeres Parodi Grand Prix i Grieghallen. Scenen fra Grand Prix-finalen i `86 er rekonstruert og målet er nettopp å gjenskape atmosfæren fra kvelden da verden oppdaget Sissel.

Finalister fra Oslo, Bergen og Trondheim skal konkurrere om tittelen Parodi Grand Prix vinner 2006. Sangene som blir framført er de samme som ble sunget i Grieghallen for tyve år siden. Mannen som skal lede showet er programleder Emil Salmila, kjent fra TV-serien Rabalder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere