RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange har brukt helgen til å skjelle ut Anhs konkurrent på internett.

Sandra plages av telefonterror

Sist oppdatert:
Etter hvert Idol-program blir Sandra L. Haugen nedringt av personer som straks legger på røret. 16-åringen har nå sluttet å svare på ukjente oppringninger.

Sandra L. Haugen har vært i medias søkelys siden Idol startet, og har både på godt og vondt fått føle hvordan det er å være kjendis.

Etter at Anh Vu ble utstemt fikk hun mye negativ oppmerksomhet på blant annet VGs debattforum, som også fokuserte sterkt på det hele i sin papirutgave.

Telefonstorm
I løpet av kort tid har Sandra blitt hele Norges yndling, og hun nyter tilværelsen som kjendis. Men oppmerksomheten kan av og til bli litt i meste laget.

– Det kan bli litt slitsomt i lengden, som når folk ringer på telefonen min og legger på når jeg svarer. Mange ringer og spør om det er Sandra fra Idol, og når jeg sier ja så sier de at de har ringt feil. Det er litt irriterende, sier hun til Helgeland Arbeiderblad.

Antall telefoner kan også bli mer enn det man vanligvis opplever.

- Etter en av rundene hadde jeg 74 ubesvarte anrop på telefonen. Jeg har etter hvert lært å aldri svare dersom nummeret det ringes fra er ukjent, forteller hun til avisen.

Synes du det er for stort mediepress på Idol-deltakerne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere