RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sånn har du aldri sett en NAV-ansatt

(NAV)
Sist oppdatert:
Dette er en ikke helt vanlig dag på et helt vanlig NAV-kontor i Bamble. Se videoen her.

- Det er en tøff gjeng som har vært med på dette. De hadde det innmari moro under innspillingen, og ler fortsatt fortsatt når de møter hverandre i gangene, sier medierådgiver Marianne Lande Hallingskog ved NAV Telemark til Nettavisen.

- Vi setter høye krav og utfordrer folk som skal ut i jobb til å ta tak i egne liv, og da skulle det bare mangle at ikke vi kunne ta en utfordring fra dem, sier fylkesdirektør Terje Tønnessen i NAV Telemark til Nettavisen.

Og utfordringen tok de ansatte ved NAV Bamble på strak arm da arbeidsledig ungdom på motivasjonskurs foreslo å lage en Harlem Shake video. Harlem Shake videoene går som en farsott på nettet. Poenget er å danse Harlem Shake i overraskende situasjoner.

- Noe av suksessfaktoren for å komme tilbake i jobb er ha energi, vilje og stå-på-mot. Da må jo vi også vise at vi har det, sier Tønnessen.

Etter arbeidstid mandag stilte alle de NAV-ansatte i Bamble opp som dansere mens ungdommene altså sto for regi og produksjon. Tønnessen sier at de har mottatt mange positive tilbakemeldinger på videoen. Han synes det er viktig at ansatte også skal kunne ha det gøy i en meningsfull og viktig jobb.

- Er dette noe du synes andre NAV-kontor også bør gjøre?

- Nei, andre får finne sine ting. Det viktige er å ta utfordringen når den kommer, sier han.

Klikk nedenfor og se et NAV-kontor slik du aldri har sett det før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere