RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sannheten om Dianas menn

Fredag kan du få ett innblikk i avdøde prinsesse Dianas mange kjærlighetsforhold.

(SIDE2:) Prinsesse Dianas måtte leve sitt kjærlighetsliv i full offentlighet. Fredagens dokumentar på TV 2 tar et dypdykk bak avisoverskriftene for å finne den virkelige Diana.

Unikt innblikk
En verden var i sorg da Prinsesse Diana døde i september 1997. Til og med i dag er folk fascinert av den legendariske prinsessen og hennes historie. Dokumentaren «Diana og hennes menn» gir et unikt innblikk i den private Diana og mennene i hennes liv.

Da Dianas ekteskap med prins Charles var offisielt over, begynte PR-kampen mellom de to - et slag hvor begge forsøkte å stille den andre parten i et dårlig lys via pressen. Dianas forsøk på å finne kjærligheten på nytt foregikk i full offentlighet.

Ville bort fra rampelyset
Etter å ha meldt seg ut av over 100 veldedighetsorganisasjoner, ville Diana ta et pusterom fra medienes søkelys, for å få en mer privat tilværelse. Men det skulle vise seg å ikke vare lenge, etter rykter om henne ble til tabloidforsider uansett.

I dokumentaren får vi høre om Dianas mange kjærlighetsforhold fra dem som kjente henne best. Alt fra hennes hemmelige ønske om å gifte seg med den pakistanske hjertekirurgen, Hasnat Khank, til hennes siste øyeblikk sammen med Dodi al Fayed, før hennes tragiske død i 1997.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere