Gå til sidens hovedinnhold

Sannhetens time

En psykiatrisk pasient avslører hemmeligheter som bringer Jordan nærmere løsningen på gåten om hvem som drepte hennes mor. Men er hun sterk nok til å tåle sannheten?

Jordan har mottatt en mystisk gave fra en anonym giver. Gaven er fingeravtrykkene hun har lett etter siden moren ble myrdet.

Vonde hemmeligheter
Sammen med fingeravtrykkene ligger spor som får Jordan til å oppsøke en psykiatrisk pasient ved et mentalsykehus. Pasienten påstår at han vet identiteten på personen som myrdet Jordans mor.

Pasienten er dømt for mord på sin kone og sine barn, men mener selv at han er uskyldig. Nå er han villig til å inngå en avtale med Jordan om å røpe morens morder - hvis Jordan hjelper ham ut av sykehuset. Men kan hun stole på den mentalt syke pasienten?

Detektiv Woodrow Hoyt (Jerry O`Connell, "Jerry Maguire") hjelper Jordan i å søke etter sannheten om moren død - og sammen avslører de en bisarr hemmelighet i et skur i Vermont .

Far og datter i konflikt
Jordan er i ublanse, hun sover nesten ikke og når hun først klarer å ta seg en blund har hun mareritt omkring morens død. Jordans sjef, Garrett, setter hardt mot hardt når han skjønner at Jordan jobber med sin mors mordsak i arbeidstiden. Han velger å suspandere henne for en måned - Jordan svarer med å si seg opp.

Jordan oppdager også i kveld at hennes far Max (Ken Howard) har holdt hemmelig morens mentale helsetilstand. Jordan blir rasende, og det blir et stormfylt oppgjør mellom far og datter i tirsdagens siste episode av Crossing Jordan.

NB! Neste tirsdag er Judging Amy tilbake med sesong fire, og fireogtyve nye episoder - tirsdager klokken 21.45.

Se Crossing Jordan på TV 2 tirsdag 13. januar 2004 kl. 21.45.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene