RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Såpestjerne i narkoskandale

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
«Home and Away»-stjernen Holly Brisley ble kastet ut fra en restaurant og endte i en narkoskandale.

(SIDE2:) Ifølge stjernens management var hun «uskyldig» kommet opp i situasjonen. Utkastelsen fra restauranten Will and Toby's skal ha skjedd ved en «misforståelse», på samme tid som en annen gruppe personer ble tatt mens de røykte marijuana på kvinnetoalettet.

- Hun var ikke del i det som skjedde, og forlot stedet på samme tid som de som ble tatt, opplyser managementet hennes iføkge The Age, og sier hun bare gikk forbi på samme tidspunkt.

Restauranten bekrefter på sin side at hendelsen skal ha funnet sted for 14 dager siden. Men ifølge dem dreier det seg ikke om en gruppe personer, men en «stamkunde» som var blitt bedt om å forlate stedet.

Brisley bor like ved restauranten som ligger på Sidneys nordkyst, og går der jevnlig. Hun har en pause i filmingen av serien «Home and Away» og er reist over til Australia sammen med ektemannen.

FÅ SIDE2 PÅ MOBIL I SOMMER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere