RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sara tilbake i Prison Break

Fansens stemmer har blitt hørt: TV- produsenten FOX har bestemt at Dr. Sara Tancredi kommer tilbake i sesong 4 av Prison Break.

(YEYE): For alle tilhengere av Prison Break er det en stor glede at Dr. Sara Tancredi er tilbake på fulltid i hele sesong 4 av TV- serien, det vil si hele 22 episoder! Produsenten Matt Olmstead avslører noe mange har lurt lenge på. Saras hode er i god behold og det var derfor ikke hennes hode Lincoln så ligge i en pappeske i forrige sesong. Mange tilhengere har spekulert i dette en stund, men det er ikke før nå at de har fått svaret:

-Det var en måte hun fortsatt kunne være i live. Lincoln så bare hodet i et lite øyeblikk og han inspiserte det ikke nøye. Derfor kunne det ha vært hvem som helst. TV- seerne fikk dessuten aldri se at Sara virkelig ble drept, sier Matt Olmstead til TVGuide.com

LEGEBESØK: I likhet med Michael ble også Lincoln bedre kjent med Dr. Tancredi.

Fansens kamp

Savnet etter Sara har vært stort blant Prison Break fansen og derfor ble det før jul opprettet en nettside for å få henne tilbake i serien. På nettsiden Save-Sara-Tancredi.org kunne man gi sin støtte for Saras tilbakekomst. Man kunne delta i «online communities» og utføre forskjellige oppgaver, f.eks. sendte de mail til tv-produsenten Fox og deltok i en kampanje der de kontaktet Paul Scheuring, mannen som har laget serien.

JUBLENDE FANS: Etter en hard kamp med aksjoner kan fansen nå juble over at det avkuttede hodet i pappesken ikke var Sara likevel og at hun kommer tilbake i sesong 4.

Ga resultater

Fansen hadde derfor mye å si for FOX bestemmelse om at Sara skal komme tilbake i neste sesong. Tilhengere av serien og av Sara håpet på at hun ikke var død og mange spurte Olmstead, og de andre produsentene for serien, om hun virkelig var død. Olmstead sier til EOnline.com at det var en kombinasjon av fansens reaksjoner og intern samtale mellom forfatterne som førte til den endelige beslutningen.

-Når vi kom tilbake fra streiken og vi forstod at vi ikke skulle avslutte sesong 3 av serien bestemte vi at historien skulle hoppe frem en måned i tid og slik gi serien en ny start. Vi fant ut at vi fortsatt lette etter en romanse for Michael så vi vurderte idéen om å få Sara tilbake, uttaler Matt Olmstead.

Skuespilleren Sarah Wayne Callies har takket ja til å spille Dr. Tancredi. Olmstead forteller også at han forstår at Callies personlige årsaker spilte inn da den godhjertede doktoren falt ut av serien: Hun var gravid og skulle føde og var derfor ikke interessert i TV- serien på denne tiden.

Etterlengtet romanse

Endelig blir Michael og Sara gjenforent. Selv om de har en fysisk barriere i mellom seg, Sara er lege og Michael er en fange på rømmen, får de vise sine sterke følelser for hverandre.

SKUESPILLERNE: Her er skuespillerne i sesong 1 av Prison Break.

Kvinnelig versjon

Det har en stund vært vurdert om FOX skal lage en tv-serie om et kvinnefengsel der hovedpersonene er kvinnelige fanger. Til EOnline.com forteller produsent Matt Olmstead at de jobber med et manuskript til denne serien, men akkurat nå er det fokus på sesong 4 av «Prison Break».

Les mer om Prison Break og fansens kamp for å redde Sara i artikkelen Fengslende spenning

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere