RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS strammer inn på gratis brus

Sist oppdatert:
København (NTB): SAS stanser servering av gratis brus og juice på sine langflyginger. Passasjerene vil fortsatt få gratis drikke til hovedmåltidet, men utenom disse må lommeboka fram, ifølge takeoff.dk.

Heretter skal en boks mineralvann koste 20 kroner, het det på nettstedet onsdag. Vann, kaffe og te skal fortsatt være gratis, også når de bestilles utenom måltidene, bekrefter pressesjef i SAS Danmark Trine Kromann-Mikkelsen.

- Dette er et ledd i produktoppdateringen på våre langruter, der produktet skal være mer entydig enten vi flyr på Asia eller USA. Kabinpersonalet vil spare tid som de kan bruke til å være mer synlige for passasjerene, sier Kromann-Mikkelsen.

Hun vil ikke svare på hvor mye selskapet sparer på å nekte passasjerer på økonomiklasse en gratis cola. For endringen gjelder bare for passasjerene bak forhenget i kabinen, på business class og såkalt økonomi ekstra blir det fortsatt fritt fram i skuffen med brusbokser.

De nye retningslinjene for servering av drikke er fastsatt av SAS' hovedkontor i Stockholm, melder København-avisen Politiken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere