SAS strammer inn på gratis brus

København (NTB): SAS stanser servering av gratis brus og juice på sine langflyginger. Passasjerene vil fortsatt få gratis drikke til hovedmåltidet, men utenom disse må lommeboka fram, ifølge takeoff.dk.

03.10.12 15:42

Heretter skal en boks mineralvann koste 20 kroner, het det på nettstedet onsdag. Vann, kaffe og te skal fortsatt være gratis, også når de bestilles utenom måltidene, bekrefter pressesjef i SAS Danmark Trine Kromann-Mikkelsen.

- Dette er et ledd i produktoppdateringen på våre langruter, der produktet skal være mer entydig enten vi flyr på Asia eller USA. Kabinpersonalet vil spare tid som de kan bruke til å være mer synlige for passasjerene, sier Kromann-Mikkelsen.

Hun vil ikke svare på hvor mye selskapet sparer på å nekte passasjerer på økonomiklasse en gratis cola. For endringen gjelder bare for passasjerene bak forhenget i kabinen, på business class og såkalt økonomi ekstra blir det fortsatt fritt fram i skuffen med brusbokser.

De nye retningslinjene for servering av drikke er fastsatt av SAS' hovedkontor i Stockholm, melder København-avisen Politiken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.