RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SAS-styret beholder flyttevedtaket

Sist oppdatert:
Som ventet beholder styret i SAS vedtaket om flytting av virksomheten for teknisk vedlikehold, Technical Services, til Stockholm Arlanda
Beslutningen til SAS-styret medfører at det mellomtunge vedlikeholdet, som i dag utføres på de tre likeverdige basene i København, Oslo og Stockholm, konsentreres til den nye hovedbasen i Stockholm. Videre kommer den strategiske ledelsen for SAS Technical Services og dennes støttefunksjoner til å finnes på hovedbasen.

- Beslutningen om plasseringen av hovedbasen er en integrert og nødvendig del i en gjennomgripende strukturforandring for SAS Technical Services som innebærer en kostnadsreduksjon på 500 millioner svenske kroner, heter det i meldingen.

I Danmark beregnes overtalligheten å bli 436 årsverk, i Norge 417 og i Sverige 69.

Det daglige linjevedlikeholdet av flyene kommer til å fortsette på de tre basene og det tunge vedlikeholdet kommer til å bli værende på Oslo Gardermoen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere