RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(www.nettenestea.com)

Sats på lilla og oransje!

Colour blocking er det siste nye, og bloggeren Annette Haga er ikke sen med å kaste seg på trenden.

(SIDE2): Sommerens mest vågale trend er colour blocking. Men hvordan gjør man det, og hvilke farger skal man velge?

Motehusene Gucci og Diane von Furstenberg var først ute med fargeblockingen, og vi har allerede sett Cheryl Cole, Charlotte Casiraghi, Jessica Alba og Kim Kardashian i den fargesterke kombinasjonen lilla, oransje og med et hint av turkis.

- Elsker antrekket
Tirsdag denne uken postet også bloggeren Annette Haga, alias Nette Nestea, et fargesterkt antrekk på sin blogg. Annette er kledd i bukse og belte fra Next, topp fra H&M, genser og smykke fra Top Shop, veske fra Zara og sko fra Kurt Geiger. Ringene er fra Roberto Cavalli og Thomas Sabo og klokken er fra Guess.

Bloggeren fikk raskt komplimenter for fargekombinasjonene.

«Elsker antrekket ditt! Masse freshe farger!» skriver Tina.

«This is such a great look. I love the neutral to and shoes and the blue is a nice contrast against the green pants.» mener foodfashionandflow.

Gucci og DVF
Ifølge motehusene Gucci og Diane von Furstenberg (DVF) er det fargekombinasjonene lilla og oransje som er det eneste riktige akkurat nå. Kim Kardashian viste seg nylig i sin Gucci-kjole med lilla overdel og oransje nederdel. Charlotte Casiraghi viste seg i den samme kjolen ett par dager tidligere under et motearrangement i Italia.

Stjernedesigneren Diane Von Furstenberg fikk også vist sin colour blocking-kjole via den høygravide skuespilleren Jessica Alba denne uken.

Samme fargekombinasjon har også dekket en rekke cover på motemagasiner det siste halvåret. Blant annet prydet modellen Lara Stone forsiden av franske Vogue i den samme Gucci-kjolen som Charlotte Casiraghi og Kim Kardashian nå har vist seg i. January Jones viste seg i samme kjole i may-utgaven til Marie Claire.

Colour blocking i tilbehøret
Hvis du ikke er like tøff som stjernene, kan kanskje colour blocking på tilbehøret være noe for deg?

Hva med et par sjokkoransje negler til en lilla belte, og ellers et antrekk i duse og beige farger. Det er ikke mer som skal til for å kaste seg på sommerens sterke fargetrend. En knallfarget veske og knallfarget lepper kan også være nok for å få det riktige uttrykket.

LÆR AV MOTELØVENE HER:

4309

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere