RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser alt på å redde vampyrengel

Sist oppdatert:
Serien «Angel» fulgte i kjølvannet av «Buffy The Vampire Slayer» og blir stadig mer populær. Nå kjemper fansen iherdig for å redde serien. Les mer og gi din støtte her.

TV-selskapet WB står bak populære serier som «Smallville», «Gilmore Girls», «Everwood» og «Charmed». De har også satset mye på serien «Angel», historien om vampyren med sjel, som mange kjenner fra Buffy. «Angel» sendes ukentlig på TV 2.

Ler mer om Angel

I februar bestemte WB seg imidlertid for å avslutte serien etter bare fem sesonger.

Visedirektør i WB, Jordan Levin, uttalte til CNN i februar at selskapet ønsket å gi serieskaperne beskjed om nedleggelsen i god tid slik at de får anledning til å lage en skikkelig frisk avslutningsepisode.

Stor underskriftskampanje
Seriens opphavsmann, Josh Whedon, er selvsagt lite begeistret for at serien skal legges ned. Ifølge CNN er han i samtaler med ulike TV-kanaler om finansiering til en sjette sesong, og forsøker også å få i stand en avtale med WB om å lage en fjernsynsfilm om Angel.

I tillegg til Whedons forsøk på å redde serien har også fansen gjort en solid innsats. På nettet har de startet en underskriftskampanje som til nå har fått over 90.000 underskrifter. En lenke til denne kampanjen finner du nederst i saken.

I tillegg har de skaffet seg en lastebil der de har malt følgende slagord: «We'll follow Angel to hell ... or another network.» Bilde av den finner du nederst i denne artikkelen.

Serien fortsetter i Norge
En annen kampanje de har gjennomført er å sende sjokoladeplater til WB der slagordet «Save Angel» er trykket på innpakningspapiret. WB har visstnok mottatt to tusen slike sjokolader. På toppen av det hele har de satt inn annonser i aviser, på reklametavler, på TV og på nettet.

Mer om deres kreative kampanjer for å redde serien kan du lese om på aksjonens offisielle nettsted, Saving Angel

Norske fans kan foreløpig trøste seg med at TV 2 fortsatt har mange episoder på lager som enda ikke har blitt vist. De som ønsker å markere sin motstand mot at serien legges ned kan gjøre det ved å følge lenken under.

Besøk Saving Angel
Bidra med din underskrift

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere