(Spill): Har du lurt på hva «Age of Conan» egentlig handler om, men ikke hatt lyst til å kjøpe spillet i butikken? Da kan Funcom siste trekk i promoteringen av onlinerollespillet være noe for deg.

Spillere kan nå laste ned «Age of Conan» via nettsiden ageofconan.com/trial og prøve spillet gratis i en til to uker.

- Det er en verden av mennesker som ikke har prøvd «Age of Conan». Spillet har modnet enormt siden det først ble lansert og vi føler oss trygge på at tiden er inne for å lansere en prøveversjon, sier salg- og markedssjef Morten Larssen i Funcom i en pressemelding.

«Conan» har fått mye negativ omtale i Norge på grunn av sviktende spilleroppslutning og lite innhold for spillere på høyere nivåer. For å bedre opplevelsen for de gjenværende spillerne så Funcom seg nødt til å stenge og slå sammen en del av spillserverne.

Det norske spillselskapet har også utviklet nye områder og mer innhold til spillet. Etter Spillmagasinets mening fungerte sammenslåingen bra og spillet oppleves som bedre enn noensinne. Det har fortsatt noen bugs, men ingenting som er i nærheten av å være game-breaking.

Til lanseringen av prøveversjonen har Funcom laget en ny trailer til «Age of Conan». Se den her:

HTML EMBED
video_embed(12392,1);

Ifølge pressemeldingen jobbes det men en ny utvidelse som skal lanseres «innen måneder».

Spillmagasinet rullet seks øyne på terningen for «Age of Conan» da det ble lansert, og kalte spillet det nye norske eventyret. Les mer om spillet på detaljsiden for «Age of Conan».

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.