RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser på Norwegian

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets bytter ut Itera og Pan Fish med Bjørn Kjos og Norwegian i sin portefølje. Les mer om meglerhusets favorittaksjer her:
Meglerhuset DnB NOR Markets tar inn Bjørn Kjos flyeventyr Norwegian Air Shuttle i sin ukeportefølje. I sin ukes rapport skriver de at Norwegian har en utfordrerposisjon til SAS i Norge. Selskapet nyter godt av økt reisevirksomhet, og meglerhuset tror trafikktallene for januar vil bli bra.

Hovedkonkurrenten SAS opplevde en hektisk måned i januar. Pilotene streiket og forsinkelsene rammet passasjerene. Kanselleringene florerte, mens Norwegian kunne fly sine passasjerer i rute. DnB NOR venter dessuten at det vil bli økt fokus på lavprisselskapene i tiden som kommer og at lavprisaktører som Norwegian vil komme i fokus.

IT-selskapet Itera og lakseprodusenten Pan Fish har måttet vike plass for Norwegian.

- Itera har gitt en pen avkastning, og selv om vi tror på gode tall, har aksjen gått før tallene, begrunner meglerhuset i sin rapport.

Pan Fish tas ut av porteføljen etter at aksjen steg på 8,6 prosent sist uke.

DnB NOR Markets anbefalte aksjer i uke 6:

*Expert
*FAST
*SeaDrill
*Norwegian Air Shuttle
*Orkla
*Tomra

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere