RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADD SJÅFØR TIL ULLEVÅL: Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, meldte politiet i 13.00-tiden.
SKADD SJÅFØR TIL ULLEVÅL: Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, meldte politiet i 13.00-tiden. Foto: Nils Jul Lande/Skjermdump (Telemarksavisa)

Satt fastklemt etter trafikkulykke på E18

Sist oppdatert:
* Bil i fjellveggen * Mann fløyet til Ullevål * E18 åpnet igjen

Ifølge politiet har en bil kjørt inn i fjellveggen ved Vissestad i Bamble, like ved Vest-Bamble aldershjem, skriver Telemarksavisa.

Satt fastklemt
- Det skal være to personer i bilen. Begge er ved bevissthet - sjåføren sitter fastklemt i bilen, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt til TA.

De involverte i ulykken skal være et ektepar fra Vestfold i 40- og 50-årene.

I 12.00-tiden opplyser Aaltvedt at nødetatene er på stedet. De kunne raskt konstatere at en person satt fastklemt etter møtet med fjellveggen.

- Hjelpemannskaper forsøker å frigjøre denne og gi vedkommende førstehjelp. Luftambulansen er bestilt til stedet, forteller Aaltvedt.

Det er brannvesenet som skal ha ryddet landingsplass til helikopteret.

Fløyet til Ullevål sykehus
- Mannen som var sjåfør har skader i beinet og brystet og er fløyet med luftambulansen til Ullevål sykehus i Oslo, melder politiet i 13.00-tiden.

Han er trolig alvorlig skadd.

Se video fra ulykkesstedet:


Det forklares videre at ekteparet kom sørfra på E18 da føreren mistet kontroll over bilen. De skal ha kommet over i motgående kjørefelt, ut i grøfta og inn i fjellveggen.

Kvinnen som var passasjer er kjørt med ambulanse til sykehus i Skien.

E18 stengt
E18 skal være sperret for trafikk, og køene skal ha begynt å bygge seg opp i begge retninger.

- Politiet ber om at de som står i kø på E18 som følge av denne ulykka at de blir stående der og ikke foretar livsfarlige usvinger eller forbikjøringer, oppfordrer operasjonslederen.

Skadeomfanget er ikke kjent i detalj.

Få de siste trafikkoppdateringene her:


Les flere saker i Telemarksavisa


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere