RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte heroin på bevisstløs fan

Sist oppdatert:
Pete Doherty risikerer fengsel i opptil ti år etter å ha blitt fotografert mens han setter en sprøyte heroin på en bevisstløs fan.

(SIDE2): Fredag publiserte The Sun, med tittelen «You sick idiot», bildet av Pete Doherty der han setter et skudd heroin på en fan. Kvinnen skal ha vært en stor fan av Doherty og hans band Babyshambles. Som takk fikk hun injisert en sprøyte heroin i armen av vokalisten mens hun lå bevisstløs på kjøkkengulvet.

Bildet av kvinnen skal være tatt i Dohertys hjem i Hackney, London, iløpet av de fem siste ukene

Doherty ble også avbildet mens han setter en sprøyte heroin på seg selv.

LES: Dopet ned sovende fan.

  • Se bilder av Pete Doherty nederst på siden.

To etterforskere samlet bevis og fotografiene fra The Sun i går og meldte at politiet undersøker saken. Doherty risikerer ti års fengsel.

Kvinnen på bildet kommer fra en anstendig familie, skriver avisen, men hun skal være besatt av Doherty og hans band.

Familien sjokkert
Familien til skandalevokalisten er sjokkert. Moren brøt sammen da hun så bildene, faren og søsteren nekter å snakke med Doherty og onkelen mener han bør få bank, skriver The Sun lørdag.

- At ikke han har blitt kastet i fengsel ennå fatter jeg ikke. Jeg håper retten føler like stor avsky for disse bildene som jeg- og at neste gang han er i retten så får han minst ett år i fengsel. Det er for hans eget beste hvis han noensinne skal klare å slutte med heroin, sier onkelen Philip Michels til avisen.

Han legger til at han tidligere var stolt av Pete, men nå er han skamfull.

- Å ødelegge sin egen helse er en ting, men å sette en nål i noen andre, en jente som allerede er borte på grunn av dop, det er motbydelig, sier han.

Ikke første gang
Det er ikke første gang Doherty er i trøbbel for narkotikamisbruk. Bare for en drøy uke siden ble han dømt for flere tilfeller av narkotikabesittelse.

Kastet på cella
Pete Doherty og Babyshambles spilte på Øyafestivalen i fjor. Da ble Doherty stoppet av tollen på Gardermoen. Side2 møtte rockeren mens han sammen med sine bandmedlemmer stod og hørte på norske Satyricon.

Flere saker om skandaleparet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere