Saudiarabisk prinsesse får luksusvarer beslaglagt

Paris (NTB): En saudiarabisk prinsesse har de siste årene etterlatt seg ubetalte regninger for millioner av euro. Nå gir en dommer ordre om at luksusvarene hun lagret i Paris, skal selges på tvangsauksjon slik at regningene kan betales.

Prinsesse Maha al-Sudairi, som var skilt fra nå avdøde kronprins Nayef bin Abdul Aziz Al-Saud av Saudi-Arabia, skal ha fylt tre lagerlokaler i den franske hovedstaden med smykker, klær og skinnvarer. Verdien av varene anslås til 12 millioner euro eller 90 millioner kroner.

Qinquième Etoile («Den femte stjernen»), et selskap som leverer luksusprodukter, krever halvannen million euro eller vel 11 millioner kroner mot prinsessen. Dette er penger hun skal ha brukt under sitt siste opphold i Paris, skrev avisen Le Parisien denne uken.

- Hver eneste dag måtte vi ha rundt 30 biler klare for henne og hennes følge, og vi har ennå ikke fått noen betaling. Vi er blitt saksøkt av våre underleverandører fordi de heller ikke har fått noen penger, sier en talsmann for Qinquième Etoile til Paris-avisen.

Det er ikke første gang den handleglade prinsessen er i vanskeligheter. I 2009 fikk hun husarrest i ett av den saudiarabiske kongefamiliens palasser, etter at hun etterlot seg ubetalte regninger for et tosifret antall millioner euro i akk så shoppingherlige Paris. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.