RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savner unge og pene flyvertinner

Sist oppdatert:
Fred. Olsen, som tidligere var storaksjonær i SAS, mener flyselskapet sliter med gamle mødre i cabinen. Da er det andre boller hos Singapore Airlines (bildet), fremhever Olsen (74)
Fred. Olsen utfordrer nå SAS med lavprisselskapet Sterling. På TV2-nyhetene i går kveld kritiserte Olsen SAS. Blant annet var pilotlønningene alt for høye.

Men også lenger bak i SAS-flyene er det problemer, ifølge Olsen. Flyvertinnene til SAS er nemlig for gamle, noe som angivelig er spesielt plagsomt på lange distanser.

- Singapore Airlines har jo disse "Singapore girls", sa Olsen, med henvisning til dette flyselskapets legendarisk unge og pene flyvertinner.

Hos SAS derimot tar man jo tilbake flyvertinnene etter at de har fått barn og slikt, fastslo Olsen på TV2-nyhetene, og det blir jo ikke det samme.

Fred. Olsen var inntil slutten av 90-tallet var storaksjonær i SAS og Widerøe, som nå er en del av SAS. Han solgte disse eierandelene med nær en halv milliard i gevinst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere