RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet 13-åring kom til rette

Trysil (NTB): En 13 år gammel jente som gikk seg bort i fjellet i Trysil tirsdag tok seg fram til en hytte og kom til rette mer enn åtte timer etter at hun ble savnet.

Jenta ble meldt savnet ved 15.45-tiden tirsdag etter at hun gikk seg bort ved Eltdalen i Trysil.

? Ved 00.20-tiden ble det varslet fra folk i en hytte at jenta hadde tatt seg fram til dem. Hun var sliten og fryktelig sulten. Hun fortalte at hun har gått hele tiden, sier operasjonsleder Hans Engh i Hedmark politidistrikt til NTB.

Jenta hadde vært på tur med sin far og en eldre søster da hun på et tidspunkt ville gå tilbake til hytta på egen hånd. Klokka var da mellom 13 og 14. Men da far og søster kom tilbake til hytta, var hun ikke der.

Ikke mindre enn 20 snøskuterpatruljer, to helikoptre, to hundeekvipasjer og flere titalls frivillige og politifolk deltok i leteaksjonen etter jenta, og ytterligere styrker med frivillige var klare til å gå ut i terrenget da jenta kom til rette. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere