*Nettavisen* Nyheter.

Savnet 41-åring funnet død

Foto: (Politiet)

Funnet av dykkere i havnebassenget i Oslo.

09.05.12 22:16

Siste:Onsdag ettermiddag melder Oslo politidistrikt at den 41 år gamle Arild Stensund, som tirsdag ble etterlyst av politiet er funnet død. Han ble funnet onsdag formiddag, klokken 10.25, av dykkere i havnebassenget mellom utstikker 1 og 2. Avdødes familie er varslet.

Forlot en fest ved Rådhusplassen
Arild Stensund (41) fra Bergen ble sist observert i live natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen i Oslo.

Han skal så ha gått i retning Rosenkrantzgate mot Tinghuset.

- Vi har mottatt flere tips i saken, bekreftet vaktleder hos kriminalvakten ved Oslo-politiet, Tone Berland, til Nettavisen onsdag morgen.

Leter i sjøen
- Hva gjør dere konkret i saken videre?

- Onsdag kommer vi blant annet til å sette inn dykkere og lete etter savnede i sjøen. Vi kommer også til å se nærmere på videoovervåkingskameraer fra det aktuelle området, sier Berland.

Hun tilføyer at det så langt ikke er noe som tyder på at savnede er utsatt for noe kriminelt.

Tirsdag reiste flere i Stensunds familie til Oslo for å delta i letingen. Det henges opp savnet-plakater i sentrale deler av byen.

- Vi er helt fortvilet og ønsker at alle tips som kan gjøre at vi finner vår kjære onkel, gis til politiet, fortalte savnedes niese til Nettavisen tirsdag morgen.

Forlot fest i sentrum

Politiet gikk tirsdag ut med en pressemelding der de etterlyste Stensund. De opplyste at han sist ble sett da han forlot en fest i Hieronymus Heyrdahls gate 1 i Oslo sentrum natt til lørdag (cirka klokken 02:55).

«Savnede er etnisk norsk, lys og tilnærmet barbert på hodet. Han er 175 cm høy og slank. Stensund snakker bergensdialekt, og var synlig beruset da han forsvant» skriver politiet.

Stensund var iført en lyseblå, langermet skjorte, grålig dongeribukse og sorte sko.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sjekker overvåkingsvideoer
Familien nekter å gi opp håpet om å finne Stensund i god behold, og deres private initiativ skjer i fullt samråd med politiet:

Familien har opprettet en egen gruppe på Facebook som heter «Savnet!!!!!»: https://www.facebook.com/events/233873613384951/

«Arild Stensund ble sist observert kl kvart i tre natt til lørdag da han forlot en fest ved Rådhusplassen,i retning Rosenkrantzgaten. Han hadde på seg lyseblå skjorte og mørk bukse. Kan du ha sett ham? Kontakt politiet i Oslo eller meg på pm eller på tlf 97 092 347, natt eller dag!!! Han er savnet, all info tas i mot med takk!»

Gruppen har nær 2000 medlemmer onsdag formiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag