Savnet 84-åring funnet i live

Foto: (Privat/Politiet)

Sandvika (NTB): Den 84 år gamle kvinnen som forsvant fra et bo- og behandlingssenter i Bærum fredag ettermiddag, ble funnet i live mandag ettermiddag.

09.07.12 15:28

- Hun hadde noen blåmerker, men pustet jevnt, sier operasjonsleder Jørgen Jacobsen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB. Politiet mistenker ikke at kvinnen er utsatt for noe kriminelt.

Det var en patrulje fra Sivilforsvaret som fant kvinnen da politiet var i ferd med å avslutte leteaksjonen. Hun beskrives som forkommen, og politiet sier hun er nedkjølt etter å ha oppholdt seg utendørs siden fredag kveld. Hun får behandling ved Bærum sykehus.

De pårørende ønsker ikke kontakt med mediene, men sier de er svært takknemlige for den innsatsen som er lagt ned i forbindelse med søket.

Den savnede 84-åringen ble funnet på Hosle i Bærum ved 12.20-tiden, liggende om lag ti meter bak et busskur. Hun forsvant fra Stabæktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Senteret ligger om lag fem kilometer unna der hun ble funnet.

Mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder har sammen med politiet deltatt i letingen etter kvinnen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag