*Nettavisen* Nyheter.

Savnet bilist funnet hos dama

Foto: 1881.no (1881.no)

Stor leteaksjon etter en 22-åring som ikke kom fram til moren som planlagt.

16.06.09 20:26

Leteaksjonen ble iverksatt tirsdag ettermiddag.

- Det er en person som startet å kjøre fra Mosjøen klokken 01 i natt, og han skulle kjøre til Steinkjer, en strekning på 26 mil. Familien har ikke fått kontakt med han siden han dro fra Mosjøen, sa operasjonsleder Lars Erik Besseberg ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Den siste kontakten med den 22 år gamle mannen, var klokken 01.43 natt til tirsdag.

- Det vi gjør nå er at vi leter langs E6 med politiet og Sivilforsvaret, og en Sea King er i lufta for å søke på E6 nordover fra Steinkjer, sa Besseberg ved 18.30-tiden.

Men tirsdag kveld ved 19-tiden dukket mannen opp, hjemme hos samboeren sin i Trondheim, ifølge adressa.no. 22-åringen skal ha havarert med en tilhenger, og det skal ha vært årsaken til forsinkelsen. Mobiltelefonen hans skal dessuten ha gått tom for batteri, og dermed var det ikke mulig å kontakte ham.

- Kjørte med flyttelass
22-åringen kjørte en rød Toyota Camry, 1989-modell. Han har gått på skole i Narvik, og var på vei hjem til moren i Steinkjer med et flyttelass da han ble meldt savnet.

Planen var at han deretter skulle kjøre videre til Trondheim, men han kjørte nå altså direkte dit.

- Han har en henger og har med seg to hunder. Vi håper noen bilister har sett noe og kan ringe oss, sa operasjonslederen til Nettavisen mens leteaksjonen pågikk.

Annonsebilag