RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet gutt funnet bak falsk vegg etter fire år

Her i dette bolighuset fant politiet en 13-åring gjemt bak en falsk vegg i et skap i helgen. Moren hadde meldt gutten savnet for fire år siden.
Her i dette bolighuset fant politiet en 13-åring gjemt bak en falsk vegg i et skap i helgen. Moren hadde meldt gutten savnet for fire år siden. Foto: Tami Chappell (Reuters/NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En gutt (13) som ble meldt savnet for fire år siden, ble i helgen funnet gjemt bak en falsk vegg i et bolighus utenfor Atlanta i USA.

Gutten ble funnet etter at han klarte å sende en tekstmelding til moren sin om hvor han var gjemt, skriver BBC. Moren gikk til politiet, som nå har gjenforent mor og sønn. Guttens far og en kvinne er blitt pågrepet og siktet for blant annet barnemishandling.

Politiet undersøkte bolighuset i et rolig strøk i Clayton County i delstaten Georgia etter at moren tok kontakt fredag kveld. Først etter noen timer fant de gutten gjemt bak panelet i et skap i garasjen, ifølge amerikanske medier.

Politibetjent Joanne Southerland forteller til WSBTV at gutten først var livredd, men deretter overlykkelig over å ha blitt berget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere