Gå til sidens hovedinnhold

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene er funnet i god behold etter å ha blitt meldt savnet av turkameratene søndag kveld.

En jeger i 60-årene som har vært i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham.

Helikopteret ble kalt ut i letingen klokka 1.45 natt til mandag. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted klokka 18.30 søndag.

Operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt opplyste til NTB at det var viktig å få søkt med helikopter mens værforholdene ennå tillot det. Uværet som har herjet Vestlandet og Sør-Norge i helga, beveger seg nordover.

Rundt kvart på ni mandag morgen meldte politiet at mannen var funnet i god behold av et redningshelikopter.

Politiet i Trøndelag melder at helikopteret er kalt ut rundt 1.45 natt til mandag.

– Vi har startet et søk etter en mann i 60-årene som er savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy. Vi får bistand av et Sea King-helikopter og kaller i tillegg ut frivillige mannskaper, lyder beskjeden.

Operasjonsleder Ebbe Kimo forklarte for NTB søndag kveld at det var viktig å få søkt med helikopter mens værforholdene ennå tillot det. Uværet som har herjet Vestlandet og Sør-Norge i helga, beveget seg da nordover.

– Vi fikk melding fra en gruppe jegere som hadde vært på jakt i et område nordøst for Salsbruket, sør for Foldereid i Nærøy. Det er område med tjern og innsjøer og fjellterreng. Jaktkameraten møtte ikke opp til avtalt sted 18.30 søndag. De ringte oss etter å ha lett etter ham en stund, sa Kimo søndag kveld.

Kommentarer til denne saken