RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Finn.no)

Savnet jente funnet i god behold på Hafjell

Den 18 år gamle jenta som var savnet i sprengkulda på Hafjell, ble funnet i god behold på en hytte i området søndag morgen.

Det opplyser Gudbrandsdal politidistrikt i 8.30-tiden.

En større leteaksjon ble satt i verk etter at den unge kvinnen ble meldt savnet på toppen av Hafjell i Gudbrandsdalen grytidlig søndag morgen.

18-åringen hadde vært på en fest på en hytte på Hafjelltoppen og var ifølge politiet overstadig beruset. Hun ble syk i en bil da hun fikk beskjed om å gå ut for å kaste opp, hvorpå hun løp av gårde i sprengkulda.

– Etter det er hun blitt borte. Det er ganske mange kilometer ned fra Hafjelltoppen og det er minst 20 minusgrader ute, fortalte operasjonsleder Tom Ellingsberg i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Hovedredningssentralen for Sør-Norge ble involvert i letingen etter jenta og en luftambulanse fra Ål ble sendt til stedet. Norske Redningshunder og frivillige mannskaper ble tilkalt, sier redningsleder Owe Frøland til NTB.

Jentas venner bor i en hytte i bunnen av bakken ved gondolheisen.

Ellingsberg forteller at man oppsøkte alle hyttene i området, og det var på en at disse av 18-åringen ble funnet i god behold.

Han forteller ellers at svært mange jenter har vært ute i sprengkulda med altfor lite klær i løpet av søndagsnatta.

– Det har vært tynnkledde ungjenter over alt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere