Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kajakkpadler funnet død

FRAKTET VEKK: Lørdag ettermiddag ble en død mann funnet i vannkanten mellom Hesteberget og Tronvikstranda på Jeløy utenfor Moss.
FRAKTET VEKK: Lørdag ettermiddag ble en død mann funnet i vannkanten mellom Hesteberget og Tronvikstranda på Jeløy utenfor Moss. Foto: Helge Kjøniksen (Moss Avis)
Sist oppdatert:
En 53 år gammel mann ble lørdag ettermiddag funnet druknet i Moss.

En død mann er funnet i vannkanten mellom Tronvikstranda og Hesteberget på Jeløy utenfor Moss.

Ifølge operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Tom Sandberg, ser man funnet av mannen i sammenheng med en savnet kajakkpadler.

– Mannen som er funnet død hadde på seg klær som man kan være i vann med, blant annet en flytevest, sier Sandberg til Moss Avis.

– Vi vet ikke hvem denne mannen er, så om det er den savnede kajakkpadleren er for tidlig å si, men vi sjekker dette nå, sier Sandberg.

Mannen ble meldt savnet lørdag formiddag etter at en kajakk ble funnet drivende utenfor Rauer. Kajakken ble funnet av en fisker og da politiet ikke kom i kontakt med eieren av kajakken ble et søk med to redningsskøyter og en politibåt ble satt i gang. Parallelt satt man i gang et søk med hundepatruljer på øya, cirka klokken 11.30.

Noe senere fikk man GPS-opplysninger som indikerte at mannen hadde kommet fra Vestfoldsiden, utenfor Tønsberg, og et søk ble derfor satt i gang ved Holmer og skjær øst for Tjøme og Nøtterøy.

Mannen som er savnet fra kajakken er 53 år gammel.

Politiet ble varslet klokken 16.03 av en mann som hadde observert den døde personen i vannkanten. Politiet var på stedet klokken 16:11 og mannen ble da bekreftet død.

Cirka klokken 17.00 ble den døde mannen fraktet vekk i ambulanse til Moss sykehus.

Les flere saker hos Moss Avis

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!