*Nettavisen* Nyheter.

Savnet kvinne fortsatt ikke funnet

Foto: Lars Løkkebø (TELEMARKSAVISA)

En 41 år gammel kvinne som har vært savnet siden søndag formiddag er fortsatt ikke funnet. Det har foregått søk i hele natt.

27.09.11 11:06

Politiet innledet søk etter kvinnen søndag ettermiddag. Mannskaper fra Røde kors og politiet har lett etter kvinnen gjennom hele natten, skriver Telemarksavisa.

Les også: Søk etter savnet kvinne

Kvinnen forlot hjemmet sitt på Frogner/Bratsberg i Skien søndag formiddag, og siden har ingen sett eller hørt noe fra henne.

- Det er ikke noe nytt i leteaksjon etter den savnede kvinnen. Politiet og Røde Kors har gjennom natten hatt flere mobile enheter ute i søk. Parallelt med selve søket foregår det en del taktiske etterforskningsoppgaver, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt.

I dag vil mannskaper fra Norske redningshunder (NRH), Røde Kors og politiet videreføre søket etter kvinnen som er saknet i Skien, sier politiadvokat Svein Fokestad tirsdag morgen. Politiet har få opplysninger om hvor kvinnen kan befinne seg, men søker i noen aktuelle områder og sjekker nå ut konkrete tips.

- Politiet og familien er fortsatt bekymret for at det kan ha skjedd kvinnen noen. Politiet har ingen spesiell grunn til å mistenke at det har skjedd noe kriminelt, men kan heller ikke utelukke det, sier Fokestad.

Stjal utstyr
Foruten politiet er mellom 20 og 30 mannskaper fra Røde Kors i Grenland med, og det blir i den sammenheng også brukt blant annet biler og ATV`er.

I forbindelse med leteaksjonen hadde Røde kors plassert ut mobilt sambandsutstyr for letemannskapene som var i søk.

Det var en koffert med to radioer og ledninger. Frekke tyver stjal dette utstyret fra Statoil Bratsberg rundt midnatt.

Politiet ønsker tips
Den savnede kvinnen er mest sannsynlig iført: Grå og sort Gortex jakke med hette, grå college hettegenser, grå college joggebukse og hvite Nike joggesko.

Hun har normal kroppsbygning og mørkt hår. Den savnede skal være til fots.

Politiet ber om at de som har sett eller snakket med henne etter at hun forlot hjemmet sitt tar kontakt på telefon 02800.

Les flere saker fra Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.