RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kvinne funnet i god behold

Sist oppdatert:
Var savnet ute i rundt 30 effektive kuldegrader.

Like før klokken 0900 melder Troms politidistrikt at den savnede kvinnen i 90-årene er funnet i god behold, skriver Nordlys.

- Hun ble funnet i en privat bolig i Storslett sentrum. Der hadde hun fått tilhold, uvitende om leteaksjonen, opplyser operasjonsleder Øyvind Gundersen til Nordlys.

Kvinnen skal ikke ha lidd noen nød, og beskrives som å være på god og varm og i godt hold.

Det var klokken 0335 i natt kvinnen ble meldt savnet fra sin bopæl.

- Da var det en nattetjeneste som meldte kvinne savnet. I følge vitner skal hun ha blitt observert siste gang rundt klokken 0200 ikke langt fra hjemmet. Da hadde hun satt fra seg en spark og fortsatt til fots.

Leteaksjonen, som i første omgang var sentrert til nærområdene, ble raskt utvidet og både Norsk Folkehjelp, Heimevernet, Sivilforsvaret, redningshunder og redningshelikopter fra HRS ble koblet inn i leteaksjonen.

Det var svært kaldt på Storslett. I følge Yr.no var det 10 minusgrader ute, men grunnet at det blåste en frisk bris på 9 sekundmeter, var det i effekt tilsvarende 29 minusgrader.

Les flere saker fra Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere