RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kvinne funnet i god behold

Sist oppdatert:
Kvinnen som har vært savnet i Vinje i Telemark, ble søndag morgen funnet i god behold.

– Hun ble funnet nær en hytte ved Songadammen. Hun var i god form og er fløyet tilbake med et Sea King-helikopter til familien sin, sier redningsleder Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Søket etter kvinnen i slutten av 70-årene ble gjenopptatt søndag morgen etter at det ble igangsatt et omfattende søk etter henne lørdag ettermiddag. Hun gikk ut på tur i 11-tiden lørdag og ble meldt savnet av familien rundt fire timer senere.

– Klokka 8.55 fikk vi melding om at hun var funnet mellom dammene på Songa. Hun hadde tatt kontakt med folk som var på en hytte i området. Vi vil takke alle involverte mannskaper som har deltatt i søket i går ettermiddag og gjennom natten, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund i Telemark politidistrikt.

Mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder, politihunder, politihelikopter og et Sea King redningshelikopter bidro i letearbeidet.

Kvinnen gikk ut på tur i området Tjønndalen mellom Edland og Arabygdi. Leteaksjonen foregikk i et krevende område i ulendt fjellterreng med myr, små tjern og elver. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere