*Nettavisen* Nyheter.

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som har vært savnet i Vinje i Telemark, ble søndag morgen funnet i god behold.

08.06.14 10:00

– Hun ble funnet nær en hytte ved Songadammen. Hun var i god form og er fløyet tilbake med et Sea King-helikopter til familien sin, sier redningsleder Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Søket etter kvinnen i slutten av 70-årene ble gjenopptatt søndag morgen etter at det ble igangsatt et omfattende søk etter henne lørdag ettermiddag. Hun gikk ut på tur i 11-tiden lørdag og ble meldt savnet av familien rundt fire timer senere.

– Klokka 8.55 fikk vi melding om at hun var funnet mellom dammene på Songa. Hun hadde tatt kontakt med folk som var på en hytte i området. Vi vil takke alle involverte mannskaper som har deltatt i søket i går ettermiddag og gjennom natten, sier operasjonsleder Ole Jørgen Lund i Telemark politidistrikt.

Mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske redningshunder, politihunder, politihelikopter og et Sea King redningshelikopter bidro i letearbeidet.

Kvinnen gikk ut på tur i området Tjønndalen mellom Edland og Arabygdi. Leteaksjonen foregikk i et krevende område i ulendt fjellterreng med myr, små tjern og elver. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.