RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kvinne funnet

Foto: Privat (Politiet)
Eva Kleppe (64) ble tirsdag funnet død på 27 meters dyp.

(iBergen.no) Den 64 år gamle kvinnen forsvant fra sitt hjem på Tertnes i Bergen fredag 27. mars. Hun kjørte hjemmefra i en grå mørk Volvo 460 1995-modell. Tirsdag ble både bilen og den savnede kvinnen funnet på 27 meters dyp vei Salhus kai.

- Kjøretøyet med kvinnen i ble funnet ved Salhus kai klokken 15.00, opplyser politiinspektør Magnus Stub Nilsen ved Bergen Nord politistasjonsdistrikt til iBergen.no.

Hadde dere fått tips om nettopp Salhus kai ?

- I all beskjedenhet vil jeg si at dette var resultat av godt politiarbeid. Vi fant spor på kaikanten og foretok et dykk her. Vi har også hatt dykkere ute ved Biskopshavn, sier Stub Nilsen.

Brannvesen og redningsmannskapet fra Viking er allerede på plass på kaien for å heve kjøretøyet.

- Det er veldig viktig at vi får sikret kjøretøyet, det står på en kant og dersom den ramler utfor den kanten forsvinner bilen ned i det uendelige dypet, forklarer han og legger til:

- For øvrig har vi også kriminalteknisk personell på stedet. Kjøretøyet vil bli levert til biltilsynet for kontroll, mens den omkomne vil bli sendt til obduksjon.

Les mer fra iBergen. no: Fant beinrester i hage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere