RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet kvinne i Rogaland funnet i god behold

Den 35 år gamle kvinnen som gikk seg vill i et turområde i Strand kommune i Rogaland onsdag kveld, ble natt til torsdag funnet i god behold.

Klokken 3 fikk politiet i Rogaland melding om at kvinnen var funnet ved Hengjandevatnet i nærheten av Jørpeland. Da hadde søket etter kvinnen pågått i om lag seks timer.

Kvinnen hadde lagt ut på tur klokken 16.30 onsdag ettermiddag. Da hun etter hvert mistet oversikten over hvor hun var, kontaktet hun familien og fortalte at hun var kald.

Et Sea King-helikopter, politihunder og letemannskaper ble satt inn i søket. Men mørket og det uoversiktlige området gjorde det vanskelig å oppdage kvinnen.

– Vi hadde telefonisk kontakt med henne rundt midnatt, men så gikk telefonen hennes tom for strøm. Hun har sett Sea King-helikopteret, men de ser ikke henne, sa operasjonsleder Egil Karlsen i Rogaland politidistrikt til NTB ved 2-tiden.

Omtrent en time senere fant letemannskapene kvinnen i god behold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere