Gå til sidens hovedinnhold

Savnet kvinne satt fastklemt i ulykkesbil

Torsdag morgen ble en savnet kvinne (38) funnet fastklemt i en ulykkesbil. Trolig har hun ligget skadet i et par døgn.

Da letemannskapene fant kvinnen i bilen klokka 04 torsdag var hun i live, men sterkt nedkjølt og skadet.

Ved Ullevål får Nettavisen torsdag formiddag opplyst at kvinnen er innlagt og at skadene er uavklart.

Hun hadde kjørt ut i en sving i Bjørnstadveien i Hurum. Bilen hadde truffet en mast, og kvinnen satt fastklemt i bilen, en Toyota Corolla, skriver Røyken og Hurums Avis.

Siste kontakt tirsdag
Den 38 år gamle Hurum-kvinnen ble meldt savnet onsdag. Da hadde ikke familien hørt fra henne på et døgn. Den siste sikre kontakten noen har hatt med henne var tirsdag klokka 11. Dermed kan hun ha sittet fastklemt og skadet i bilen i to døgn.

Satte inn letemannskaper
Etter savnetmeldingen onsdag ble det satt inn store ressurser for å finne den savnede. Flere politipatruljer samt mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp var involvert i leteaksjonen.

- Vanskelig å se bilen fra veien
- Det var helt tydelig at bilen hadde stått der en stund. Hjulene hadde frosset fast i marken, sier lensmann Reidar Foss i Røyken og Hurum til Nettavisen.

Han forteller at det var vanskelig å se bilen fra veien, men at den ble lokalisert etter at letemannskapene hadde saumfart området på kryss og tvers.

Politihelikopteret ble varslet, men var ikke bemannet og kunne derfor ikke settes inn.

Peilet telefonsignaler
Parallelt med leteaksjonen drev politiet sitt etterforskningsarbeid for å finne ut hvor kvinnen kunne være. Bankaktivitet, eventuelle bompasseringer og mobiltelefon ble sjekket.

Politiet hadde lokalisert signaler fra kvinnens mobiltelefon, men det var ikke mulig å spore signalene nøyaktig. Leteområdet var flere kilometer

Innlagt på Ullevål
Det er så langt ikke kjent hva slags skader kvinnen har pådratt seg og hvordan tilstanden hennes er. Hun er lagt inn på Oslo universitetssykehus Ullevål, der legene undersøker og behandler henne.

- Et godt stykke fra veien
Søndre Buskerud politidistrikt redegjorde i en pressemelding om funnet av den savnede kvinnen.

- Bilen har ikke vært lett eller mulig å se fra hovedveien. Bilen sto et godt stykke utfor veien, og den hadde truffet en høyspentmast. Kvinnen var skadet, og hun har ikke klart å komme seg ut av bilen da dørene ikke var mulig å få opp, opplyste operasjonsleder Marianne Mørch.

Brannvesenet måtte tilkalles for å få opp dørene på bilen.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene