RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet mann (18) antas omkommet

Politiet søker etter 18 år gamle Fredrik Johannessen Lie ved Ekerhovd på Sotra, som nå antas å være omkommet.
Politiet søker etter 18 år gamle Fredrik Johannessen Lie ved Ekerhovd på Sotra, som nå antas å være omkommet. Foto: Magne Turøy/Privat
Sist oppdatert:
Politiet avslutter redningsaksjonen etter den savnede 18-åringen på Sotra.

Søket etter en 18-åring som er savnet etter et trafikkuhell på Sotra vest for Bergen torsdag, er innstilt. Politiet antar at mannen er omkommet.

- Vi avslutter selve redningsaksjonen og går nå over i søk etter en antatt omkommet person, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NRK.

18-åringen forsvant fra stedet etter at han og en kamerat var involvert i et trafikkuhell på Ekerhovd på Sotra tidlig torsdag. Begge stakk fra stedet før politiet kom, men kameraten (17) meldte seg senere.

- Det var mistanke om ruskjøring da vi oppdaget ulykken, så det kan ha vært derfor 18-åringen stakk av, sa operasjonsleder Eidsnes til NTB fredag.

Søkeområdet ble utvidet lørdag, og letingen foregikk blant annet i terrenget litt vekk fra sjøen.

Til sammen 180 personer i letingen, blant dem 65 frivillige. Personell fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder deltok i søket, som blir gjenopptatt søndag.

- Vi vil ha en undervannsbåt som skal søke på sjøen. Parallelt med dette skal vi drive etterforskning og etterretning, sier Eidsnes til Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere