RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Savnet mann funnet etter boligbrann på Askøy

Sist oppdatert:
Askøy (NTB): Den unge mannen som var savnet etter en boligbrann på Askøy i Hordaland tirsdag morgen, er funnet. Mannen har brannskader og er brakt til Haukeland universitetssjukehus.

Politiet ble varslet om brannen klokken 6.42. Etter brannen meldte politiet at de var interessert i tips om en ung mann som var observert i området.

Politiet opplyser at et ektepar skal ha bodd i andre etasje, der det brant.

- Disse skal ha vært på ferie, mens sønnen skal ha vært på besøk i Norge. Vi var lenge redde for at han befant seg i huset da det brant, men brannvesenet har gjennomsøkt det uten å finne noe, sier Tom Paulsen, politibetjent ved Sotra og Øygarden politistasjon til Bergensavisen.

Operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt sier de antar det er sønnen som er funnet, og at de tror han var i huset da det begynte å brenne.

- Han ble funnet av en politipatrulje ute i terrenget. Han var ganske forkommen og hadde brannskader på hodet og på hendene. Gutten ble brakt til akuttmottaket på Haukeland, og det er én av grunnene til at vi ikke har fått snakket så mye med ham, sier Steimler til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere