*Nettavisen* Nyheter.

Savnet mann funnet i god behold ved Lindesnes

En mann i slutten av 20-årene er funnet i god behold ved Lindesnes i Agder etter at han la ut i en mindre båt torsdag kveld.

30.04.20 13:43

Hovedredningssentralen igangsatte torsdag søk rundt Lindesnes etter melding om savnet fritidsbåt. Torsdag ettermiddag melder NTB at mannen i 20-årene er funnet i god behold.

Hovedredningssentralen meldte torsdag morgen at det var igangsatt søk i området rundt Lindesnes etter melding om savnet fritidsbåt. Redningshelikopter fra Sola, redningsskøyta «Bill» og «O. Tybring IV» ble innsatt i søket. I tillegg ble kystvaktskipet «Tor» sendt av sted.

Politiet i Agder meldte at en person var om bord i båten som etter planen skulle til området Snig i Lindesnes.

- Det er ikke oppnådd kontakt med båtfører etter dette, meldte politiet på Twitter.

Båten det ble søkt etter var en rød fritidsbåt påsatt 99 hestekrefters motor. Meldingen var at den skulle ha kjørt ut fra Agnefest cirka klokka 23.00 onsdag kveld, men politiet utelukket ikke at mannen kunne ha valgt å dra på innsiden av Lindesnes, via Spangereidkanalen.

- Hovedredningssentralen koordinerer søket på sjøen, politiet bistår fra landsiden med søk og informasjonsinnhenting. Dersom noen har opplysninger om en slik båt i området ønsker politiet tips på 02800, meldte Agder politidistrikt på Twitter.

Følg Agder politidistrikt på Twitter her.

Båten det søkes etter er en åpen 10-fots båt av merket Steady.

– Hvis noen har sett en slik båt eller noe annet, er det til stor hjelp for oss om de melder fra til politiet. Det har vært dårlig vær med kuling i området i natt. Vi håper han kan ha funnet en nødhavn et sted på veien. Det er mange små havner og bukter der. Vi vil gjerne at folk holder utkikk, og ber innstendig om at de melder fra om de ser noe, uttalte redningsleder Eric Willarsen ved Hovedredningssentralen til Fædrelandsvennen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag