*Nettavisen* Nyheter.

Savnet panda kom til rette i Kristiansand

Pandaen som i forrige uke forsvant fra Dyreparken i Kristiansand, er nå kommet til rette igjen.

23.12.15 11:57
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=WC977KjlWT1F3jjB_QUIUnPqYxv5FuJ48XaKZutbRWaWbdTpK-i2d6WZhc0QAX4fvc2tDO1j8urZIYa0vAV6Zhjv_i3NjGi9&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Pandaen ble funnet i et tre på Lauvåsen i Kristiansand natt til onsdag, skriver Fædrelandsvennen. Den rømte fra innhegningen sin i Dyreparken onsdag i forrige uke.

Dyrepasserne har lett til skogs, satt ut feller og tatt i bruk en flygende drone med kamera i jakten på pandaen.

Etter en omfattende leteaksjon med hunder, ble Adrian funnet i et tre. Adrian ble skutt med et bedøvelsesgevær, og fraktet hjem til Dyreparken. En skikkelig julegave for Dyreparkens to- og firbente.

- Det var veldig godt å få ham tilbake, sier veterinær Rolf-Arne Ølberg i Dyreparken til Nettavisen.

- Nå har han spist og slappet av.

Adrian har nok ikke funnet så mye å spise i det fri, for han har gått mye ned i vekt på en uke. Vel hjemme ventet det masse delig bambus til tobarnspappaen (se video i toppen av saken).

- Det var godt vi fikk ham hjem nå. Det går bra nå, men en uke til uten mat hadde vært farlig for ham, sier Ølberg lettet.

Dermed går det mot en riktig god jul for Dyreparken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Her sitter rødpandaen Adrian, etter en uke på frifot fra Dyreparken i Kristiansand. Bildet er tatt før den lille tassen ble bedøvet og reddet ned fra treet. Foto: Rolf Arne Ølberg / Dyreparken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag