RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scana sliter med plussen

Sist oppdatert:
Scana Industrier sliter fortsatt med å få pluss på driften, og vil fortsette arbeidet med å bedre kostnadsstrukturen for å kunne tåle svake perioder
Scana fikk et nettoresultat på minus 55 millioner kroner, som inkluderer tapene i forbindelse med konkurs i to selskaper i Sverige. Tapene utgjorde alene 40 millioner kroner.

Selskapet har midlertid en klar forbedring på driften i forhold til samme periode i fjor, men utviklingen er ikke spesielt bedre enn hva som ble oppnådd i de to foregående kvartalene. Driftsresultatet endte på minus 4 millioner kroner mot minus 24 millioner i fjor.

Konsernet hadde i tredje kvartal 2003 driftsinntekter på 246 millioner kroner, mot 279 millioner i fjor.

- Flere av konsernets markedssegmenter viser fortsatt ustabil aktivitet. Dette har ført til ordrenedgang i noen av selskapene i den senere tid. Det er vanskelig å vurdere hvordan de ulike markedene vil utvikle seg fremover, men det antas at en forskyvning mellom segmentene vil påvirke resultatene negativt i de nærmeste kvartaler, skriver selskapet i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere