RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schau med konkurs-hjelp

Mini, Susann Goksør Bjerkrheim, Carsten Skjelbreid, Jon Schau, Sturla Berg Johansen. Bildet er fra det gamle TV 2-programmet «Best uten ball».
Mini, Susann Goksør Bjerkrheim, Carsten Skjelbreid, Jon Schau, Sturla Berg Johansen. Bildet er fra det gamle TV 2-programmet «Best uten ball».
Sist oppdatert:
Komikeren Jon Schau ble slått personlig konkurs for halvannet år siden. Nå vil han hjelpe andre som er i samme situasjon.

(SIDE2): Jon Schau er en av våre aller morsomste komikere. Men for halvannet år siden møtte han veggen. Han ble først alvorlig syk. Så ble han slått konkurs.

- Jeg gikk fra å tjene null kroner til masse penger på en veldig kort periode. Jeg tjente penger på hobbyen min og tenkte ikke på skatt, sier han til Absolutt Underholdning.

- Det var komiker jeg ville bli. Ikke forretningsfører, fortsetter han.

Nå vil den folkekjære komikeren hjelpe andre som er i samme situasjon som han har vært i.

- Jeg starter en kampanje via mitt eget nettsted hvor jeg vil prøve å hjelpe andre som er i økonomisk krise, forteller Schau til Absolutt Underholdning.

- Det er utrolig mange som er i samme situasjon som jeg var i, og jeg håper at jeg med dette vil være med å hjelpe andre ut av krisen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere