RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schau vil lage sjokk-TV

Sist oppdatert:
TV 2 tror Kristopher Schaus nye TV-serie kommer til å vekke mange reaksjoner.

(SIDE2): Serien skal handle om de syv forskjellige dødssyndene; hovmod, grådighet, utukt, misunnelse, vrede, fråtseri og likegyldighet.

- Om det blir noen bomber, vet jeg ikke. Men det er helt sikkert noen som kommer til å ha en mening om det. Det er jeg rimelig sikker på, sier programdirektør Nils Ketil Andreassen i TV 2 til VG.

Det er nå bestemt at TV 2 kommer til å sende serien Schau har laget sammen med Øystein Karlsen og Morten Ståle Nilsen. Sendestart blir en gang til høsten.

Trening og utukt
For drøyt tre uker siden viste trioen frem noen klipp fra den kommende serien i Halden.

- Vi har reist verden rundt siden vi var her sist. Vi har gjort opptak i land hvor Kristopher har begått de syv dødssyndene, fortalte Karlsen til Halden Arbeiderblad.

Et eksempel på hvordan Schau angriper syndene, er en episode hvor han skal bygge muskler uten å trene. Da benytter han seg i stedet av strømbelter.

Innspillingen om synden fråtseri er spilt inn i Norge. I Bangkok i Thailand har trioen gjort et opptak med Schau som blir utsatt for fristelser.

- Det overrasker meg at TV 2 har godtatt opptaket om utukt som vi gjorde i Bangkok, sa Schau.

- Noe nytt
Andresen i TV 2 ønsker ikke å utdype innholdet i serien, men legger ikke skjul på at seerne kan forvente seg overraskelser-

- Det er noe nytt, ler Andresen til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere