RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schibsted skuffer

Sist oppdatert:
Søk og svensker svikter resultatet til mediekjempen.
Schibsted hadde et resultat før skatt på 74 millioner kroner, noe som er et svakere resultat enn hva både analytikerne og hva tilfellet var i samme periode året før. I tredje kvartal 2006 hadde Schibsted et resultat før skatt på 114 millioner kroner.

Driftsresultatet falt til 120 millioner kroner fra 174 millioner kroner i samme periode. Det gjorde driftsinntektene også som bli på 3.179 millioner kroner i årets tredje kvartal, opp fra 2.907 millioner kroner i samme periode året før.

Analytikerne hadde ventet at Schibsted ville legge frem et resultat før skatt på 153 millioner kroner fra driftsinntekter på 3.196 millioner kroner, viser en sammenstilling innhentet av SME Direkt på vegne av TDN Finans. Totalt har tolv analytikere gitt sine estimater.

I snitt tilsa forventningene at den norske mediekjempen ville få et driftsresultat på 208 millioner kroner. Helt på bunnlinjen var det ventet et nettoresultat på 81 millioner kroner.

Fasiten viser at nettoresultatet ble på 52 millioner kroner en nedgang fra 82 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere